Ruime overwinning voor EVV: 4-1

EVV-Juliana '31. © Etienne Zegers
In de Derde Divisie heeft EVV zaterdagmiddag een ruime overwinning behaald op Juliana '31.
Op sportpark De Bandert in Echt werd het 4-1 voor de thuisploeg.

Opening

Na wat kansen over een weer maakte Joep op den Kamp een kleine tien minuten voor rust de openingstreffer voor EVV. Na een kwartier in de tweede helft verdubbelde Shaquille Simmons de voorsprong. De ploeg uit Malden kreeg daarna toch wel wat kansen, maar verzuimde die af te maken.

Gespeeld

Vijf minuten voor tijd tekende Rick Polman de 3-0 aan en leek het duel gespeeld. Toch vielen er de laatste vier minuten nog twee goals. Eerst scoorde Mattheys Kuypers de enige Maldense treffer en in de slotminuut maakte EVV nog zijn vierde doelpunt.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.