Winst voor Handbal Venlo tegen reserves Aalsmeer

© iStock
De mannen van Cabooter Handbal Venlo hebben Aalsmeer 2 met ruime cijfers verslagen. In sporthal Craneveld werd het 31-24 voor de thuisploeg.
Handbal Venlo had het in de beginfase niet gemakkelijk tegen de bezoekers, die op voorsprong kwamen.

Lichte achterstand
Ver in de eerste helft keken de Venlonaren nog tegen een lichte achterstand aan, maar zij wisten de stand voor rust nog in een voorsprong om te buigen: 14-13. De twee ploegen ontliepen elkaar in het eerste deel van de tweede helft niet, maar pas een kwartier voor het einde wisten de Venlonaren wat meer afstand te nemen van Aalsmeer 2. In de slotfase deed Venlo er nog een schepje bovenop en sloot de wedstrijd met ruime winst af.