MVV toont veerkracht op bezoek bij FC Dordrecht

© Publiciteitvisie.nl
MVV heeft de uitwedstrijd bij FC Dordrecht met 4-2 gewonnen. De Maastrichtse ploeg werkte tot twee keer toe een achterstand weg en pakte de tweede uitzege van dit seizoen.
Op het besneeuwde kunstgras in Dordrecht was goed voetbal niet mogelijk. Toch werd er behoorlijk gescoord in de beginfase.

Eigen doelpunt

In de zesde minuut werd het openingsdoelpunt gemaakt uit een corner. Samy Mmaee kopte de bal achter zijn eigen doelman. Vier minuten later glipte een vrije trap van Ciranni rechtstreeks in het doel. En weer twee minuten later benutte FC Dordrecht een gemakkelijk gegeven strafschop: 2-1. Daarmee was de koek op wat de score voor rust betrof.
© Publiciteitvisie.nl

Afwezigheid

Tegen de meest gepasseerde verdediging van de Jupiler League prikte MVV er na rust nog drie bij. Bij afwezigheid van de huidige topscorer van de Maastrichtse ploeg, Jonathan Okita - hij ontbrak wegens een blessure - scoorde zijn vervanger Koolhof, verdediger Mmaee en invaller Koen Kostons. Althans zo leek het, maar die laatste treffer werd aan Dordrechtspeler Alkan toegekend.

Ranglijst

Het team van trainer Ron Elsen klimt een plaatsje en komt op een voorlopige elfde plek. In de twee resterende wedstrijden voor de winterstop kan MVV de stand op de ranglijst nog een redelijker aanzien geven.
Komende vrijdag is Jong AZ te gast in De Geusselt.
© Publiciteitvisie.nl