Red Bull-baas ziet opa Verstappen liever niet in media

© ANP
Red Bull-baas Helmut Marko heeft voor het eerst gereageerd op het bezoek van opa Frans Verstappen.
De grootvader van Max Verstappen bracht deze winter in Oostenrijk een bezoek aan Marko om hem te waarschuwen voor de in zijn ogen negatieve invloed van Jos Verstappen.

'Bedenkingen over Jos'

Marko: "Ik heb hem beleefd aangehoord. Hij heeft inderdaad zijn bedenkingen uitgesproken over Jos. Maar daarnaast vroeg hij ook ondersteuning van Red Bull voor de bijeenkomsten die hij in zijn kroeg organiseert rondom Formule 1-uitzendingen. Ik heb hem vervolgens duidelijk gemaakt dat Red Bull enkel en alleen een contract met Max Verstappen heeft. En dat alles wat er rond zijn vader of opa speelt, niet onze zaak is", zegt hij tegen ZiggoSport.
Volgens de Red Bull-baas gaat Max "professioneel om met de situatie, maar is het beter als zijn opa de media niet opzoekt."

Vechtpartij

Jos Verstappen kwam onlangs in het nieuws na een vechtpartij bij een beachclub in Roermond. Hij zou daar met iemand ruzie hebben gekregen nadat hij zijn ex-vriendin Kelly met een andere man zag praten. Frans Verstappen reageerde vervolgens furieus op het nieuws. "Voor mij is Jos dood", bries hij bij RTL Boulevard.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.