Roda zoekt nog twee aanvallers voor sluiten transfertermijn

© Etienne Zegers
Roda JC blijft zoeken naar aanvallers. In de laatste week voor het sluiten van de transfertermijn hoopt de Kerkraadse club nog een rechteraanvaller en een spits te vinden.
"Het is echter de vraag of we die spelers in de vijver waarin wij vissen, ook te vinden zijn", zegt trainer Robert Molenaar tegen L1, doelend op de beperkte financiële middelen van de club. "Anders gaan we het echt gewoon doen met de spelers die we nu hebben en die al weken hun stinkende best doen."

Goede start

Roda JC begon het seizoen goed met een thuiszege op de kampioen van vorig seizoen Jong Ajax. Vrijdagavond staat het pikante duel tegen Almere City op het programma.
De Flevolanders waren afgelopen seizoen verantwoordelijk voor de degradatie van de Kerkradenaren door in de halve finale van de playoffs van Roda te winnen. "Maar dat speelt nu niet meer, dit is voor ons echt een hele andere wedstrijd", zegt Molenaar, die in Almere alleen Gnjatic en Souren met blessures moet missen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!