Jonge Heythuysenaar wint NK Karten

© Kartphoto.com
Max Verstappen watch your back, want Jules de Bock komt eraan. De 16-jarige jongen uit Heythuysen werd zondag Nederlands Kampioen Karten.
In de klasse Max Senioren was hij de allersnelste op het circuit van Park Berghem.

Vol gas

Vol gas begon Jules afgelopen zondag aan de race. Hij had maar één doel voor ogen: Nederlands Kampioen worden. En dat is hem gelukt. Door de nodige punten bij elkaar te rijden, zorgde hij er voor dat zijn directe concurrent hem op geen enkele manier meer in kan halen.

WK

Met zijn overwinning wist de 16-jarige uit Heythuysen niet alleen het Nederlands Kampioenschap binnen te halen, maar heeft hij ook nog eens een ticket naar het Wereldkampioenschap weten te bemachtigen. In Portugal wordt op 4 november in één race beslist wie zich de beste karter van de wereld mag noemen in de categorie Max Senioren.
Jules de Bock moet in Nederland nog één keer aan de start verschijnen om de bokaal in ontvangst te nemen. Op zondag 1 oktober wordt de laatste race in het Nederlands Kampioenschap gereden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!