Verstappen-fans krijgen ook eigen tribune op Silverstone

© Etienne Zegers
Verstappen-fans opgelet! Ook in Groot-Brittannië komt tijdens de race op het circuit van Silverstone een ware Verstappen-tribune.
Het is voor het eerst dat de Limburgse coureur daar een eigen tribune krijgt. Dat heeft SportStadion, officiële travelpartner van Max Verstappen, maandag op hun website bekendgemaakt.

Hockenheim

Een paar weken geleden werd al bekend dat de speciale fantribune ook bij de race op het circuit van Hockenheim wordt opgezet. De race in Duitsland staat dit jaar weer op de Formule 1- kalender, na een jaar te zijn weggeweest.
Afgelopen jaar was de Verstappen-tribune ook aanwezig in België, toen het F1-circus was afgereisd naar Spa-Francorchamps.

Eigen tribunes

Naast Hockenheim en Silverstone, krijgen Max en zijn fans ook een eigen tribune op het circuit van Spa-Francorchamps en Spielberg.
Tijdens de eerste race van het nieuwe F1-seizoen moeten de fans gewoon op de 'normale' tribune plaatsnemen. Op zondag 25 maart wordt deze gereden in Australië.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!