© Jack Kochanowski
De handballers van Smezo/BFC hebben met 26-26 gelijkgespeeld bij Aristos.
In hun tweede eredivisiewedstrijd waren de Beekse mannen opnieuw dichtbij winst maar in de slotfase kwamen de Amsterdammers nog langszij.

Goede start

BFC startte goed en had ook in het vervolg een marge van twee à drie treffers in hun voordeel. Bij rust leidde de ploeg van trainer Nick Onink met 13-12. In de tweede helft eenzelfde spelbeeld maar steeds moest BFC toezien hoe Aristos terug kon komen als aan Beekse zijde tijdstraffen vielen of het te kampen kreeg met blessures.

Punt

Met nog zo'n twee minuten op de klok kwam Aristos voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Maar BFC pakte nog een terecht punt in de slotminuut.