Mark van Bommel meldt zich op Herdgang voor eerste training

© L1
Mark van Bommel staat donderdag voor het eerst als hoofdcoach op het veld bij landskampioen PSV.
De 41-jarige oefenmeester uit Maasbracht keerde woensdag terug van het WK in Rusland, waar hij als assistent van Australië actief was.

Eerste training

Hij heeft niet lang bij kunnen komen van zijn klus in Rusland. Donderdagochtend heeft hij zich alweer gemeld op trainingscomplex De Herdgang voor zijn eerste training bij de Eindhovenaren. De selectie van de club uit de lichtstad is woensdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Toen nam oud-Fortunees Jürgen Dirkx de honneurs waar.

Cocu

De oud-middenvelder neemt in Eindhoven de taak als hoofdtrainer over van Philip Cocu, die bij het Turkse Fenerbahçe aan de slag gaat. De 41-jarige oud-international was afgelopen seizoen jeugdtrainer bij PSV. Hij leidde de hoogste jeugdploeg naar de landstitel.
Om 10:30 uur ging de eerste training onder leiding van de Maasbrachtenaar van start.

Van Marwijk

Volgens het Eindhovens Dagblad neemt Bert van Marwijk, schoonvader én vertrouwenspersoon van Van Bommel, geen plaats op de bank bij PSV. Hij krijgt een vrije rol als 'senior-coach'.
© L1
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!