Tijd dringt voor MVV op transfermarkt

De selectie van MVV Maastricht van het seizoen 2018-2019. © Beeldbank Limburg
De tijd dringt voor MVV Maastricht op de transfermarkt. De ploeg in de Keuken Kampioen Divisie heeft nog versterking nodig op enkele plaatsen en ook een mogelijk vertrek van Jonathan Okita speelt de club parten.
"Er lopen wat gesprekken", vertelt Paul Penders, directeur van de Maastrichtse voetbalclub. "Het hangt van diverse factoren af of die gaan slagen." De MVV-directeur wil geen namen noemen. "Dat is niet goed in deze fase. Er liggen enkele opties en die moeten uitgewerkt worden."

Onzeker
Of Okita bij de Maastrichtse club blijft, is onzeker. De aanvaller scoorde het afgelopen seizoen regelmatig voor MVV, maar is sinds enige tijd niet de voetballer waar de Maastrichtse club op kan bouwen. Zo nu en dan laat hij verstek gaan bij een training, dan weer wacht hij op een transfer. Voor zijn werkgever is dat geen ideale situatie.

Okita ontplofte na mislopen Russische toptransfer?Beste oplossing
Toch wil directeur Paul Penders niet spreken van een affaire. Hij vertelt L1 dat er belangstelling voor de Duitse aanvaller is. "Wij gaan kijken hoe we daarmee om kunnen gaan. De verstandhouding tussen Okita en MVV is goed en nu moeten we kijken wat de beste oplossing is."

Fit genoeg
De Duitse aanvaller neemt volgens de MVV-voorman in elk geval weer deel aan de trainingen van de ploeg en hoopt dat Okita vrijdag fit genoeg is om bij de selectie aan te sluiten. Dat moet nog met trainer Ron Elsen kortgesloten worden, omdat hij niet weet hoe de aanvaller er fysiek voorstaat.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!