Isitan Gün: 'Fortuna wordt een stabiele club in de Eredivisie'

Ondanks dat promotie nog geen feit is, ziet de eigenaar van Fortuna, Isitan Gün, Fortuna een stabiele Eredivisie-club worden.
Dat zegt de Turk tegen L1 aan de vooravond van de cruciale wedstrijd om promotie tegen Jong PSV.
Hoger plan te tillen
De Turkse investeerder kwam twee jaar geleden naar Sittard met het doel om de club naar een hoger plan te tillen. "Hopelijk lukt dat dit weekend al, maar ik maak me daarover geen zorgen. Vroeg of laat gebeurt dat toch wel."

Verstandig beleid
Volgens de zakenman is verstandig beleid en het familiegevoel binnen de club de basis van het succes geweest. "Als je verstandig met de beschikbare middelen omgaat, kom je niet in de problemen."

Jeugdopleiding

Gün ziet vooral de wederopstanding van de jeugdopleiding als prioriteit voor de toekomst. "Daar steken we nu veel geld in. Deze club heeft een mooie historie met door de jeugdopleiding voortgebrachte topspelers. Daar werken we weer aan."

Zenuwen

De voorzitter zegt niet nerveus te zijn voor de wedstrijd tegen Jong PSV zaterdagavond. "De spelers zijn voor mij nu al kampioenen. Het resultaat van zaterdag maakt niet zoveel uit. Als het niet lukt, drink ik een extra glaasje. Maar zondag ben ik dan weer gewoon aan het werk. Vroeg of laat zijn wij de stabiele Eredivisie-club, daar waar deze club thuis hoort."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!