Steijn put vertrouwen uit verloren thuiswedstrijd

VVV-trainer Maurice Steijn. © VI Images
VVV treft NAC morgenmiddag om 16.45 uur voor de return in de play-offs. De ploeg van Maurice Steijn moet in Breda een 0-1 achterstand zien weg te werken.
"Wij hebben in De Koel laten zien dat we in staat zijn om NAC uit te schakelen", aldus de VVV-coach.

Karatetrap

Danny Post lost Jeffrey Altheer weer af in de basis van VVV. De aanvoerder van de Venlonaren was geschorst voor de heenwedstrijd in eigen huis. De kans is klein dat Altheer bij de selectie zit door de karatetrap die hij kreeg van NAC-middenvelder Joeri de Kamps in de met 0-1 verloren wedstrijd.

Kansen

VVV rook in de tweede helft bloed en kreeg voldoende kansen om te wedstrijd te doen kantelen. "Dat geeft veel vertrouwen ondanks de nadelige tussenstand. Er liggen zeker kansen voor ons in Breda", aldus Steijn die een aanvallender NAC verwacht dan in Venlo het geval was.

Forceren

"NAC zal in eigen huis snel een beslissing willen forceren. Ze spelen voor eigen publiek in een vol stadion met achttienduizend toeschouwers," Steijn ziet dat overigens niet als een nadeel. "In zo’n ambiance moet je als speler willen schitteren. De druk ligt volledig bij NAC."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!