Overhof vervangt De Wit vrijdag bij Fortuna Sittard

Peter van Vossen. © Jack Kochanowski
Fortuna Sittard reist vrijdag af naar Rotterdam waar Sparta wacht (20:00 uur). Na zes nederlagen op rij hoopt de ploeg van Peter van Vossen op betere tijden.
Een week geleden tegen MVV (0-3 nederlaag) was Fortuna gedurende de eerste vijfentwintig minuten de bovenliggende partij en kreeg het kansen om de score te openen.

Aanhaken

"Tegen Sparta gaan we proberen daarbij aan te haken", zegt Van Vossen. "Ik heb tegen de jongens gezegd: 'mooi stadion, leuke club, veel toeschouwers'. Ze kunnen zich laten zien." Hoewel de Zeeuw zich realiseert dat er voor Fortuna dit jaar niets meer te halen valt, weigert hij 'het seizoen als een nachtkaars te laten uitgaan'.
"We willen onze trouwe supporters nog iets teruggeven."

Blessures

Aan Sittardse zijde ontbreken Elroy Pappot, Jordy Ter Borgh en Sem de Wit vanwege blessures. Kevin Kis lijkt zijn basisplek te verliezen. Joeri Schroijen wordt teruggehaald naar de verdediging, waardoor er voorin een plek vrijkomt voor Jordi Baur. Daarentegen neemt Tomas Overhof de plek op het middenveld over van De Wit.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!