MVV wint oefenwedstrijd tegen Patro Eisden

© Jack Kochanowski
MVV heeft zijn tweede oefenwedstrijd in de winterstop gewonnen. Patro Eisden uit België werd met 5-0 verslagen.
MVV had in de Geusselt geen kind aan Patro, dat uitkomt op het derde niveau in België.

Goals

Voor rust kregen de Maastrichtenaren de bal echter slechts twee maal in het net. Pieter Nys opende de score en op slag van rust kopte Steven Pereira raak uit een hoekschop.
Na rust kwamen er meer en grotere kansen voor de thuisploeg. Enkele keren werden lat en paal geraakt en een treffer van Luis Pedro werd afgekeurd wegens buitenspel. Een kwartier voor tijd scoorde Pedro alsnog. Daarna was clubtopscorer Thomas Verheijdt nog twee maal trefzeker.

RFC Seraing

Afgelopen vrijdag won MVV een oefenwedstrijd tegen RFC Seraing, dat op hetzelfde niveau uitkomt als Patro, met 3-2.
Komende vrijdag speelt MVV de eerste competitiewedstrijd na de winterstop, thuis tegen Helmond.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.