Versterking voor volleybalsters Fast Flamingo's

© Kim Langeslag
Flynth Fast heeft de eerste versterking voor komend seizoen binnen. Het combinatieteam uit Gennep en St. Anthonis heeft Bregje van den Heuvel gecontracteerd.
De 25-jarige spelverdeelster komt van Alterno. Met die ploeg streed ze voor het kampioenschap, maar de titel ging - net als vorig jaar - naar Sliedrecht Sport.

Verhuizen

Bregje van den Heuvel verhuisde in 2013 naar VC Weert. Na één seizoen stapte ze over naar Peelpush in Meijel om in 2016 voor Alterno te gaan spelen. Haar nieuwe club FAST (Flamingo's) eindigde in de degradatiepoule, die met de twee andere clubs volledig Limburgs was, als tweede achter VC Weert en boven Peelpush. Die laatste degradeerde.
FAST kende een moeilijk seizoen, vooral omdat het maar beschikte over een beperkte speelstersgroep.

Eigen regio

Aan het einde van een uitstekend seizoen voor Alterno en Bregje van den Heuvel, is het nu tijd een overstap naar Flynth FAST. "De club biedt nieuwe goede dingen. Bij FAST speel ik weer in mijn eigen regio. Het scheelt in reistijd, maar bovenal sluit ik aan bij een leuk team. De club heeft een goede visie en bij thuiswedstrijden is de sfeer erg leuk. En last but not least ga ik weer samenspelen met zus Veerle", zegt de student medische biologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Ervaring eredivisie

Met de komst van spelverdeelster Van den Heuvel bestaat de selectie van Flynth FAST uit zeven speelsters. "We zijn erg blij met de komst van Bregje, die zeer veel eredivisie-ervaring heeft", zegt trainer Harmen Bijsterbosch, "We zijn in gesprek met andere speelsters waarmee naar verwachting binnenkort akkoord bereikt wordt over een overstap."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!