Molenaar klaagt over kwaliteit Roda JC

© L1
In zijn terugblik op de verloren thuiswedstrijd tegen Willem II (1-3) kwam trainer Robert Molenaar van Roda JC steeds weer terug op het woord kwaliteit.
"We brachten te weinig kwaliteit. Zowel bij het verdedigen als in balbezit. Als we de bal afpakten, hadden we steeds net even te weinig kwaliteit om een behoorlijke aanval op te zetten", mopperde de nieuwe trainer.

Hopeloze indruk

Molenaar is pas een paar maanden bezig in Kerkrade, maar maakt nu al een soms hopeloze indruk. De 48-jarige Noord-Hollander beseft dat hij een loodzware opdracht heeft aangenomen. "Dat we meer kwaliteiten moeten leveren, staat als een paal boven water. Of het er wel in zit? Dat moeten we gaan bekijken. We verlangen meer van iedereen."

Malki

Molenaar rekent voorlopig nog niet op Sanharib Malki, die weer in Kerkrade is neergestreken. Voorlopig traint de Syrische spits alleen mee. "Hij staat aan het begin van zes weken voorbereiding, we mogen nog helemaal niets van hem verwachten", zei de trainer over Malki, die tussen 2011 en 2013 bijzonder productief was bij Roda JC.