Verstappen heeft geen zin in winterstop en gaat liever door

© ANP
De laatste race van het Formule 1-seizoen staat volgende week op het programma. Max Verstappen heeft niet zo'n zin in de winterstop.
"Ik ben op dit moment erg gedreven en wil het liefst gewoon doorgaan", zegt de Red Bull-coureur op zijn eigen website. "Abu Dhabi is de laatste race op de kalender, maar voor mij hoeft het seizoen eigenlijk niet te eindigen."

Man in vorm

De snelheidsduivel is in bloedvorm. Verstappen sprokkelde de afgelopen vijf races maar liefst negentig WK-punten bij elkaar. Dus eigenlijk komt de winterstop te vroeg voor hem. Uiteraard vindt hij het leuk om wat tijd door te brengen met familie en vrienden, zo zegt hij. Toch is hij in zijn hoofd al met iets anders bezig. "Ik kijk uit naar januari, wanneer ik weer volop ga trainen voor het nieuwe seizoen van start gaat."

Mooie race

Verstappen hoopt wel op een mooie race. "We proberen natuurlijk het seizoen in Abu Dhabi met een goed resultaat af te sluiten", zegt hij. Vorig jaar werd hij vierde op het Yas Marina Circuit.

Live

De Grand Prix van Abu Dhabi is volgende week zondag live te volgen bij 1Limburg.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!