MVV-coach zet spelers op scherp voor duel met Cambuur

MVV-trainer Ron Elsen. © Jack Kochanowski
MVV-trainer Ron Elsen heeft zich opgewonden over de inzet van een aantal van zijn spelers op de donderdagtraining.
De coach eist dat zijn troepen als collectief hard werken, om zo vrijdag een goed resultaat te kunnen boeken wanneer de Maastrichtenaren op bezoek gaan bij SC Cambuur.

Niet content

"Ik was niet content over de prestaties van een groepje spelers op de training", aldus Elsen, die de betreffende spelers vervolgens apart verder liet trainen. "Wij zijn geen team waar spelers voor hun eigen individu kunnen spelen. Dat laten we ze ook merken, of dat nou op een openbare training of in de kleedkamer is."

Drietal keert terug

Elsen kan in Leeuwarden weer beschikken over Dean Koolhof, Koen Kostons en Florian Loshaj. Het drietal ontbrak om diverse redenen afgelopen maandag in het met 1-0 verloren duel tegen Jong PSV. Het is volgens de Sterrendragers nog onduidelijk of Atilla Yilidirim in Friesland in actie kan komen: hij kreeg op de training een flinke tik.

Vijftiende

?MVV staat na 23 speelrondes op de vijftiende plaats in de Jupiler League. De Maastrichtenaren zullen een sterke serie moeten neerzetten om in aanmerking te komen voor de play-offs aan het eind van het seizoen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!