'Het is nog niet gezegd dat Honda-motoren beter zijn'

© 1Limburg
Max Verstappen was zondag na vijf rondjes door motorproblemen al klaar in de Grand Prix van Hongarije. F1-analist Xavier Maassen vraagt zich af hoe het dit seizoen verder gaat verlopen met motorleverancier Renault.
Het was voor Verstappen zijn vierde uitvalbeurt van dit seizoen.

Niet lekker
Verstappen startte zondag als zevende. De kwalificatie liep volgens Maassen al niet lekker. "De auto voelde niet lekker aan. In de regen rijden is een specialiteit van Max Verstappen, maar het kwam er niet uit." In de race begon de Limburger goed door na een bocht al op de vijfde positie te rijden, maar niet veel later was het gedaan.

Max Verstappen maakt excuses voor taalgebruikHonda-motoren
De coureur van Red Bull was furieus na zijn uitval. "Je betaalt miljoenen voor een A-product, maar dit...", foeterde de 20-jarige Red Bull-coureur. Volgend jaar krijgen de bolides een Honda-motor. Daar lijkt Verstappen al naar uit te kijken. "Het is nog niet gezegd dat de Honda-motoren beter zijn", reageert Porsche Cup Kampioen Xavier Maassen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!