Peelpush en Flamingo's verliezen driesetters

De Limburgse volleybalploegen in de dames-eredivisie hebben zaterdagavond duidelijke nederlagen geleden. Zowel Peelpush als Flamingo's ging in drie sets onderuit.
De volleybalsters van Peelpush waren zaterdagavond niet opgewassen tegen VV Alterno. In Apeldoorn ging de Meijelse formatie in drie sets onderuit. In de eerste set deed Peelpush nog aardig mee, maar was het Alterno dat deze met 25-20 naar zich toe trok. Daarna kreeg het team het alleen maar lastiger, waardoor de tweede en derde set ruim verloren gingen: 25-17 en 25-14.

Ook Flamingo's onderuit

Net als Peelpush beleefde ook Flamingo's een weinig succesvolle avond. Het ging op bezoek bij koploper Sliedrecht en al snel bleek dat het verschil tussen de beide ploegen te groot was. Sliedrecht pakte de eerste met een score van 25-12 en ook de tweede set was een prooi voor de thuisclub: 25-17. In de derde set was het Genneps verzet al lang en breed gebroken: 25-14.

Weert hekkensluiter

Flamingo's is na de nederlaag de nummer zes op de ranglijst, op een flinke achterstand ten opzichte van de nummer vijf. Peelpush bezet de negende plaats, één plekje boven de derde Limburse eredivisionist én hekkensluiter VC Weert. Die ploeg komt zondag in actie, wanneer het op bezoek gaat bij Eurosped Oldenzaal.