VVV Venlo met fitte selectie naar Waalwijk

Johnatan Opoku kwam tot scoren. © Jack Kochanowski
VVV Venlo gaat vrijdagavond op bezoek bij RKC in Waalwijk en kan dan, bij een zege, promoveren naar de eredivisie.
Maurice Steijn heeft zijn mannen op deze wedstrijd voorbereid zoals altijd. "Er komt heel veel op ons af en op het moment dat ik rare streken ga uithalen, maakt dat de groep onrustig. Dus we doen hetzelfde."
Merkbaar
Steijn kan niet ontkennen dat de spanning merkbaar is, maar weet ook dat ook RKC er alles aan gelegen is de wedstrijd te winnen, omdat de Waalwijkers nog om een plaats in de play-offs spelen.

Lees ook: VVV kan rekenen op steun van vol uitvak in Waalwijk
Opoku
De trainer kan in elk geval over een fitte en schorsingsvrije selectie beschikken. Opoku heeft na een lange blessureperiode al weer meer dan een half uur gespeeld en het is niet ondenkbaar dat hij aan de aftrap staat.

Emmen
De Venlonaren hopen de punten mee naar huis te nemen. "Zaterdag gaan we ons weer voorbereiden op de wedstrijd van maandag in De Koel tegen FC Emmen", aldus Maurice Steijn, die zich in Waalwijk gesteund weet door veel VVV-supporters. Het uitvak is nagenoeg uitverkocht. Bij een overwinning is promotie een feit, maar de groep gaat voor het allerhoogste: kampioen worden.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!