Roda wil volgende week bepalende spits presenteren

© archief L1
Waar de échte spits zondag nog ontbrak bij de open dag van Roda JC, hoopt Harm van Veldhoven komende week een nieuwe 'nummer 9' te presenteren.
Dat bevestigt de algemeen directeur in gesprek met L1.

Verschil maken

Van Veldhoven stelt dat het gaat om een speler 'die echt het verschil kan maken', en behalve als centrumspits ook als schaduwspits uit de voeten kan. Hij rekent erop dat in de komende dagen een doorbraak wordt bereikt in de onderhandelingen met de aanvalsleider.
Tot dusver heeft Roda op die posities alleen de beschikking over jeugdproduct Mart Remans, de nog van een blessure herstellende Celestin Djim en Mitchel Paulissen. Laatstgenoemde komt echter beter tot zijn recht op het middenveld.

Jong Ajax

Over een kleine twee weken start Roda JC het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met een wedstrijd tegen Jong Ajax. Het is de bedoeling dat Roda tegen die tijd twee of drie versterkingen aan de selectie heeft toegevoegd, waarvan twee aanvallers. Van Veldhoven noemt het cruciaal dat die twee spitsen elkaars kwaliteiten binnen de lijnen kunnen aanvullen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!