Samy Mmaee ruilt MVV in voor Heracles Almelo

© PubliciteitVisie
Samy Mmaee vertrekt bij MVV en speelt komend seizoen voor Heracles Almelo.
De eredivisionist is een tweejarig contract met een optie voor nog één jaar overeengekomen met de jonge Belgische verdediger.
Mmaee speelde zich afgelopen jaar in de kijker via MVV. In de eerste helft van de competitie speelde de 21-jarige centrale verdediger enkele sterke wedstrijden, waarin Mmaee ook scoorde: drie keer in de competitie en twee keer in het bekerduel tegen AZ.

Enkelblessures

Wegens enkelblessures en optredens voor de Belgische nationale ploeg onder 21 haalde hij niet altijd een basisplek. Toch deed trainer Ron Elsen regelmatig een beroep op hem, zelfs als 'breekijzer' tijdens de play-off wedstrijd in Almere.
MVV huurt Samy Mmaee van Standard Luik, dat hem nu dus verkocht heeft aan Heracles.

Lazio Roma

Een andere MVV'er staat in Italië in de belangstelling. Jonathan Okita, die zich in zijn eerste seizoen bij MVV ontpopte tot topscorer, heeft de interesse gewekt van de Italiaans grootmacht Lazio Roma, zo wordt gemeld op Twitter.
De 21-jarige aanvaller scoorde negentien doelpunten voor MVV in 36 wedstrijden. In de winterstop was er al belangstelling vanuit Italië voor de Duitse voetballer.

Transfervrij

MVV nam Okita vorig seizoen transfervrij over van Standard Luik. Okita heeft nog een contract voor één jaar bij de Maastrichtse club. Bij een voortijdig vertrek kan MVV een transfersom tegemoet zien.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!