Fortuna Sittard eindigt voorbereiding ongeslagen

Lisandro Semedo was verantwoordelijk voor twee treffers. © Fortuna Sittard
Fortuna Sittard heeft de voorbereiding goed afgesloten met een overwinning op het Duitse SV Bergisch Gladbach 09: 5-0.
Het duel werd vrijdagavond afgewerkt in Koningsbosch, op het terrein van Conventus'03.

Aanwinsten
Fortuna Sittard begon de laatste oefenpartij met aanwinsten Wessel Dammers en Lisandro Semedo in de basis. Nieuwelingen Kai Heerings, André Vidigal en Aykut Özer zaten op de bank, terwijl de Franse middenvelder Mickaël Malsa helemaal niet tot de selectie behoorde.

Semedo
Eén van die nieuwe gezichten was verantwoordelijk voor de openingstreffer. De Portugese vleugelspeler Semedo was, niet voor het eerst deze voorbereiding, trefzeker. Djibril Dianessy verdubbelde de voorsprong nog in de eerste helft. In de tweede helft breidden Semedo, Marco Ospitalieri en Finn Stokkers de score uit: 5-0.

Bijzonder bezoek
De wedstrijd was overigens niet het enige gespreksonderwerp in Koningsbosch. Marcel Brands, technisch directeur van PSV, was ook aanwezig bij het duel. De naam van Perr Schuurs werd al gauw genoemd door supporters. Het is geen geheim dat de pas 17-jarige aanvoerder van Fortuna Sittard op de radar staat van verschillende grote clubs.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!