Video: Wonderschone treffer op acrobatische wijze gevierd

© Roger Moonen/Moonen Movies
De Ghanese voetbalacademie Right to Dream trok afgelopen weekend veel bekijks op een voetbaltoernooi in Meijel. Een wonderschone treffer werd op acrobatische wijze gevierd door de talentvolle Afrikanen.
Het doelpunt werd gemaakt tijdens het internationale voetbaltoernooi U15 bij RKMSV. De Ghanese voetbalacademie speelde tegen de Belgische ploeg KV Mechelen.

Acrobatische kunsten

De keeper van de Belgische ploeg wist de bal niet goed weg te werken uit de eigen 16. De bal komt zo in de voeten van één van de spelers van de Ghanese voetbalschool terecht. De speler aarzelt niet en haalt gelijk de trekker over. Het doelpunt mag er al zijn, maar de wijze waarop dit gevierd wordt is mogelijk nog spectaculairder. De Afrikaanse jongens vieren hun treffer met salto's en andere acrobatische kunsten

Internationaal toernooi

De twee ploegen stonden tegen over elkaar tijdens een internationaal voetbaltoernooi voor jeugdspelers onder de 15 jaar dat jaarlijks op de voetbalvelden in Meijel plaatsvindt. Buiten de Afrikaanse ploeg waren onder andere ook jeugdelftallen van Willem II, Fulham, FC Kopenhagen en KV Mechelen aanwezig.
Kijk hier beneden de samenvatting van de finale.

Hoogtepunten

Sinds kort werkt 1Limburg samen met cameraman én voetballiefhebber Roger Moonen. Hij bezoekt wekelijks wedstrijden in Limburg. De samenvattingen en hoogtepunten plaatst hij op zijn YouTube-kanaal.