Nieuwe dreun Roda JC: einde seizoen Paulissen

Mitchel Paulissen (Roda JC). © Jack Kochanowski
Het seizoen zit erop voor Roda JC-aanvaller Mitchel Paulissen (24). Onderzoek heeft uitgewezen dat zijn voorste kruisband is afgescheurd.
Dat laat de club weten in een statement op de eigen website.

Sparta Rotterdam
De aanvaller raakte uitgerekend in de gewonnen wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-2) ernstig geblesseerd. Het was de eerste driepunter voor de ploeg uit Kerkrade. Paulissen, product uit eigen jeugdopleiding, kwam dit seizoen zeven keer in actie, scoorde daarin een keer en gaf eenmaal de beslissende pass.

Negen maanden
Zijn herstel duurt normaal gesproken negen maanden, waardoor het seizoen er voor de Kerkradenaar nu al op zit. Datzelfde geldt voor collega-aanvaller Célestin Djim. Ook hij scheurde zijn voorste kruisband af en dus eindigt ook voor de Belgische vleugelflitser het seizoen in mineur.

Dunbezet
De spoeling in de aanvalslinie van Roda JC wordt daarmee erg dun. Vooralsnog moet de club het doen met twee spitsen en drie vleugelaanvallers. Mogelijk komt clubicoon Sanharib Malki daar binnenkort bij; de transfervrije Syrische spits is nog altijd druk bezig om wedstrijdfit te worden en heeft dus nog geen contract getekend bij de club.