Lions blijft ongeslagen in BeNe-League

© Jack Kochanowski
OCI Lions is ook in het vierde duel in de BeNe-League ongeslagen gebleven. De Sittardse ploeg versloeg Callant Tongeren met 25-27.
Het wedstrijd ging tot halverwege de eerste helft gelijk op, maar daarna nam Lions afstand. Tongeren overbrugde de vier treffers achterstand nog voor rust en beide ploegen konden met 14-14 op het scorebord aan de thee.

Wisselend

Na de rust kwam Tongeren op voorsprong, maar Lions trok de stand weer in evenwicht en kwam pas laat in de tweede helft weer voor. De Belgen vochten terug en kwamen opnieuw aan de leiding. Met nog twee minuten te spelen was het duel met 25-25 weer in evenwicht. Lions kwam daarna via Bram Versteegen op voorsprong, waarna Nuno Rebelo definitief naar de overwinning schoot.