VVV verplettert amateurs in oefenduel

VVV-trainer Maurice Steijn. © Jack Kochanowski
VVV Venlo heeft in de oefenwedstrijd tegen IVO Velden fors uitgehaald. In de Koel werd het 13-0.
De Venlonaren trokken direct ten aanval tegen de Veldense elf, maar het duurde 25 minuten voor de bal via de voet van Sarpei (op proef) voor het eerst achter de doelman van IVO verdween. Zes minuten later maakte Lennart Thy zijn eerste treffer voor de Venlonaren. Even daarna schoot Terry Antonis de bal in het Veldense doel: 3-0.
Vijf minuten voor rust rondde Van Crooij een combinatie met Thy en Seuntjens af en stond het 4-0 en een minuut later maakte Terry Antonis zijn tweede treffer: 5-0.

Doelpuntenhonger

Drie minuten na de hervatting schoot een IVO-speler in eigen doel. VVV bleef aandringen en uit een combinatie met Labylle scoort Antonis 7-0 en Thy even later 8-0. Daarmee was de doelpuntenhonger van de Venlonaren nog niet gestild, al wist de keeper van IVO heel wat schoten van VVV te keren.
Door treffers van Tissoudali (2x), Van Crooij, Seuntjens en een tweede eigen doelpunt eindigde het duel in een 13-0 overwinning voor het team van Maurice Steijn.