Verrassing: Max Verstappen bij zeepkistenrace in Valkenburg

Verrassing: Max Verstappen bij zeepkistenrace in Valkenburg. © L1
Geheel onverwachts verscheen Max Verstappen zaterdag aan de start van de Red Bull Zeepkistenrace 2017 in Valkenburg. Maar daadwerkelijk mee rijden, dat zit er dit jaar niet in.
"De vorige keer heb ik er blauwe knieën aan over gehouden", zegt Verstappen tegen L1. "Dus ik heb besloten om het deze keer maar niet te doen. Maar het is altijd wel leuk om aanwezig te zijn. Dit jaar inspecteer ik de auto's."

Spa Francorchamps

De Limburgse Formule 1-coureur bereidt zich natuurlijk voor op zijn 'thuisrace', de Grand Prix van België. Volgende week staat de race op het programma op het circuit van Spa Francorchamps. "Ik denk dat het seizoen tot nu toe nog niet is verlopen zoals we het hadden gehoopt", zegt Max Verstappen. "Maar hopelijk dat het in Spa met een paar updates en natuurlijk met zoveel Nederlandse fans om het circuit, wel positief uitpakt."
Volg de verrichtingen van Max Verstappen tijdens de Grand Prix van België volgende week via het liveblog van 1Limburg.
Op zondag 27 augustus zendt L1 een uitgebreide samenvatting van de race uit op L1 TV. Meer informatie hierover: Red Bull Zeepkistenrace in Valkenburg.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!