VVV-speler Jeffrey Altheer in gesprek met Helmond Sport

Jeffrey Altheer. © Jack Kochanowski
De wegen van VVV en Jeffrey Altheer gaan definitief scheiden.
De clubleiding van VVV-Venlo heeft zijn aflopende contract formeel al opgezegd en is ook niet van plan om hem een nieuwe verbintenis voor te leggen. De 28-jarige middenvelder is met Helmond Sport in gesprek over een terugkeer naar de club waar hij tussen 2009 en 2012 onder contract stond.

Aanbieding voor Verstappen

Reservedoelman Eric Verstappen heeft in tegenstelling tot Altheer wel een vernieuwde aanbieding gekregen. De doelman heeft het voorstel in beraad genomen en gaat binnenkort met de club om tafel.

VVV wil door met Joppen

VVV wil daarnaast verder met verdediger Guus Joppen, maar de rechtsback houdt zelf de boot af. Joppen heeft de clubleiding te kennen gegeven dat hij komend seizoen in de eredivisie wilt spelen. Naar verluidt heeft Willem II interesse in Joppen die bij Helmond Sport al samenwerkte met de hoofdtrainer van de Tilburgers, Jurgen Streppel.
Joppen maakte samen met Altheer in 2012 de overstap van Helmond Sport naar VVV waar ze een destijds een driejarig contract ondertekenden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!