EVV wint laatste oefenduel

© archief iStock
EVV heeft het laatste oefenduel in de voorbereiding op de competitie gewonnen. In Koningsbosch werd eersteklasser SC Susteren met 3-1 verslagen.
Beide ploegen waren nog niet compleet. Voor SC Susteren was het de eerste wedstrijd in haar voorbereiding, maar het team kwam er in de eerste helft op het terrein van Conventus niet aan te pas.

Kopbal

Julien Clout bracht EVV na een kwartier spelen met een kopbal uit een hoekschop op voorsprong. Tien minuten later zorgde Jasko Dzurlic met een schot in de bovenhoek voor de tweede EVV-treffer. Hij scoorde met een fraai schot in de bovenhoek. Kevin Hofman had de aansluitingstreffer op zijn schoenen, maar zijn schot verdween naast het doel.

Kansloos

Na de hervatting was het spel van EVV beduidend minder dan voor rust. De ploeg kreeg kansen, maar alleen Jasko Dzurlic wist op aangeven van Shaquille Simmons te scoren. Boyd Stoffels redde de eer van de eersteklasser met een schot dat van richting veranderde. Daardoor EVV-doelman Michel Vercruysse kansloos was.