VVV-Venlo moeiteloos langs NAC Breda

© L1
VVV heeft het eredivisieduel tegen NAC Breda met 3-0 gewonnen. De Venlonaren speelden hun eigen spel en hadden weinig moeite met de mannen uit Noord-Brabant.
De bezoekers hadden in het begin van de wedstrijd veel balbezit en kregen ook de eerste kans om de score te openen. De kopbal van Te Vrede was geen probleem voor goalie Unnerstall.

Naar 1-0 met Opoku

Het eerste schot van VVV op het doel van Benjamin van Leer kwam na ruim een kwartier van Susic, maar dat had geen resultaat. De Venlonaren bleven aanvallen en hadden in de 22e minuut succes toen Opoku de bal in het Bredase doel schoot. Doelpogingen van Mlapa en Opoku leverden daarna niets op.

Hands

Acht minuten voor het verstrijken van de eerste helft maakte een NAC-speler hands in het strafschopgebied. Susic faalde niet van elf meter en bracht de 2-0 op het scorebord.

Riante voorsprong

VVV-Venlo kwam in de 53e minuut door Jay-Roy Grot op een riante 3-0 voorsprong. De Venlonaren probeerden de voorsprong uit te bouwen, maar slaagden daar niet in. Het publiek steunde het team door te zingen en te klappen en liet daarmee zijn waardering voor het spel van VVV blijken. NAC probeerde nog een eretreffer te maken, maar Unnerstall hoefde nauwelijks in actie te komen.

Man van de wedstrijd

Susic werd uitgeroepen man van de wedstrijd, die VVV na drie minuten blessuretijd met een verdiende 3-0 overwinning afsloot.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!