Punt voor VVV bij hekkensluiter RKC

VVV-trainer Maurice Steijn. © Jack Kochanowski
VVV heeft het paasweekend afgesloten met één schamel puntje. Drie dagen na de thuisnederlaag tegen Jong PSV volgde een remise op het veld van RKC, 0-0.
Al in de tweede minuut bezorgde forechecking van de Venlose voorhoede Aziz Khalouta een riante mogelijkheid. RKC-doelman Nils den Hartog trok echter bij een een-tegen-een situatie aan het langste eind.

Bovenliggend
Ook in het vervolg van de eerste helft was VVV de bovenliggende partij. Ook Melvin Platje en Vito van Crooij hadden bij Venlose kansen de openingstreffer op de schoen maar schoten niet met scherp of vonden Den Hartog op hun weg.

Opleving

De tweede helft was als schouwspel nog minder aantrekkelijk dan het eerste bedrijf. De thuisploeg kende een opleving toen Arsenio Valpoort in twee minuten tijd evenzo vele keren gevaarlijk werd. Aan de andere kant van het veld maakte VVV geen aanspraak op de drie punten.

In de blessuretijd ontsnapte VVV nog aan een nederlaag toen oud-MVV’er Malcolm Esajas weigerde de trekker over te halen. Ondanks het hernieuwde puntenverlies steeg VVV op de ranglijst wel naar de zevende plek op de ranglijst.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!