MVV'ers winnen met Curaçao van Bolivia

Shermaine Martina (MVV). © Jack Kochanowski
MVV'ers Shermaine Martina en zijn broer Shermar Martina hebben met het nationale team van Curaçao het vriendschappelijk duel tegen Bolivia gewonnen.
In het Ergilio Hato Stadion in Willemstad eindigde het de wedstrijd in 1-0. Het doelpunt viel na rust. Zaterdag speelden beide teams ook al vriendschappelijk tegen elkaar; toen werd het 1-1.

Verruilen
MVV'er Shermaine Martina begon op de bank. Tien minuten voor tijd mocht hij de bank verruilen voor het veld. Martina verving Elson Hooi. Broer en clubgenoot Shermar Martina stond in de basis, maar werd in de 27e minuut gewisseld voor Quentin Jakoba. In de eerste helft werd er niet gescoord.

Inrukken
Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de 59e minuut en werd gescoord door Leandro Bacuna, middenvelder bij het Engelse Reading. Hij benutte een strafschop na een overtreding van Pablo Elías Pedraza Bustos. De Boliviaan liep toen tegen zijn tweede gele kaart aan en kon inrukken. Vijf minuten eerder waren Jarchinio Antonia van Curaçao en de Boliviaan Diego Bejarano Ibañez al naar de kleedkamer gestuurd.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!