Mannen BFC te sterk, Lions 2 en Venlo onderuit

De mannen van BFC hebben de uitwedstrijd tegen HaRo Rotterdam gewonnen. In de havenstad gaf BFC een vervolg aan de winst van een week eerder en werd het 25-28 voor het team uit Beek.
De thuisploeg opende de score, maar BFC trok de stand snel gelijk en bouwde daarna aan een voorsprong. Met 12-15 werd de rust bereikt.

Achterstand
Na de hervatting wist HaRo de achterstand weg te werken, maar bij 20-20 sloeg BFC een gat dat de Rotterdammers niet meer konden dichten.

Lions 2
Op bezoek bij Handbal Houten ging Lions 2 onderuit, waardoor het zonder punten naar Sittard terugkeerde. Bij rust stond Lions 2 met 15-11 achter; bij het slotsignaal was het 26-22.

Handbal Venlo
Ook Handbal Venlo ging onderuit. De handballers van Cabooter Venlo gingen op bezoek bij DFS Arnhem en verloren er ruim. Halverwege de wedstrijd stonden de Venlonaren al met zes doelpunten achter (15-9) en dat verschil groeide na rust: 28-15.