Max Verstappen: 'Hopelijk pakken de updates goed uit'

© Twitter
F1-coureur Max Verstappen is druk bezig met de voorbereidingen voor de Grand Prix van Hongarije aanstaande zondag.
Tijdens de persconferentie donderdagmiddag laat de Limburger weten dat hij en zijn team hopen dichterbij Ferrari en Mercedes te komen. Dat meldt de officiële fansite van Max Verstappen.

Updates

De Red Bull-bolide van Max heeft verschillende updates gekregen en nu is het afwachten hoe deze uitpakken tijdens de kwalificatie en de race. "De teams voor ons staan natuurlijk ook niet stil, maar hopelijk zitten we er dicht bij. In Silverstone gingen we een beetje de verkeerde kant uit, maar als je naar voorgaande races kijkt, liepen we in. Laten we proberen op die voet door te gaan en hopelijk vinden we een goede balans. Als er hier dan iets gebeurt, zoals altijd Hongarije, dan hebben we een goede kans."

Gat dichtrijden

Verstappen heeft dit weekend met zijn team een duidelijk doel voor ogen. "Dat we het gat naar de teams voor ons kunnen dichten. Dat is op dit moment ons duidelijke doel." De kans dat dat gaat gebeuren, is volgens de coureur groot. "Over het algemeen zou het hier iets beter moeten gaan, het vermogen speelt een minder grote rol. Maar we hebben een goede balans nodig en daar moeten we aan werken."

Liveblog

De race is zondag vanaf 14:00 uur op de voet te volgen in het liveblog van 1Limburg.