Amateurvoetbal: EVV wint van Quick '20

© iStock
EVV heeft zaterdagavond in de derde divisie met 2-1 gewonnen van Quick '20. Het team van trainer Tini Ruijs won met 2-1, maar stond bij rust nog met 0-1 achter.
De Echtenaren kwamen in het begin van de wedstrijd nog aardig voor de dag, maar het overgrote deel van de eerste helft was voor de bezoekers. Die kwamen na zeventien minuten op voorsprong door Melvin Degenaar die een voorzet van Tim Zwienenberg in het Echter doel werkte.

Fraaie omhaal
Een heel ander EVV begon aan het tweede deel van de wedstrijd. Invaller Siem van Dijck werd in de zestien door de Quick-keeper omver gelopen en Bob Vankan bracht vanaf de stip de stand weer in evenwicht. Korte tijd later kwam EVV via Bart Dings op 2-1. Hij kreeg de bal van Jordi Beelen en schoot de bal met een fraaie omhaal in het doel van Quick '20.

De Echtenaren kregen daarna nog kansen om de score op te vijzelen, maar slaagden daar niet in.

VV Scharn - BSV Limburgia
Behalve EVV ging in de tweede klasse ook VV Scharn van start tegen BSV Limburgia. De club uit Brunssum trok uiteindelijk aan het langste eind: 1-3.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!