Bizar: Limburgse goalie flatert door drinken uit bidon

© Beeld uit Fox Sports
De Limburgse doelman Mark Flekken van MSV Duisburg heeft een kolderieke blunder begaan in de Duitse competitiewedstrijd tegen FC Ingolstadt 04.
De 24-jarige keeper uit Bocholtz stond met zijn rug naar het veld rustig uit zijn bidon te drinken tijdens een aanval van Ingolstadt. Flekken had niet door dat Stefan Kutschke na een lange bal van achteruit ineens voor zijn doel verscheen, waardoor het voor de spits simpel was om de gelijkmaker binnen te tikken.
Vlak daarvoor had Duisburg aan de andere kant van het veld gescoord. De 2-0 werd echter afgekeurd, maar dat was Flekken ontgaan.

Muziek
"Iedereen juichte en de muziek die altijd wordt gedraaid bij een doelpunt klonk ook door het stadion", zei Flekken die in de jeugd van Roda JC speelde. "Ik heb me daarom omgedraaid om wat te drinken uit mijn bidon. Ineens lag de bal in mijn doel."

Strafschop
Flekken had enkele minuten eerder een strafschop van diezelfde Kutschke gestopt. De doelman kon uiteindelijk toch lachen om zijn flater, want Duisburg won met 2-1. "De volgende keer leg ik de bidon niet meer in mijn doel."