Belgische allrounder verlaat VVV-Venlo al na één seizoen

© Orange Pictures
De Belgische linksback Leroy Labylle (27) verlaat VVV-Venlo per direct. Hij tekent een driejarig contract bij NEC Nijmegen.
Het is niet bekend of VVV-Venlo een transfersom ontvangt voor Labylle, die voornamelijk als verdediger speelde, maar ook op het middenveld én als linksbuiten uit de voeten kan.

Debuutjaar
De in Luik geboren allrounder speelde pas één seizoen in Venlo. Hij kwam vorige zomer over van MVV. Het was voor Labylle zijn tweede kans op het hoogste niveau van Nederland; eerder verruilde hij MVV voor PEC Zwolle, maar keerde hij na een tegenvallende periode terug naar Maastricht. Voor VVV-Venlo speelde hij 22 wedstrijden.

Stapje terug
Nu doet de linksbenige Labylle wederom een stap terug, al komt hij wel bij een ploeg terecht die een gooi doet naar de titel in de Keuken Kampioen Divisie. NEC versterkte zich al met verschillende spelers en zou ook op het punt staan om Rens van Eijden binnen te halen. Diezelfde Van Eijden stond geruime tijd op het verlanglijstje van Fortuna Sittard, dat echter andere keuzes maakte.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!