Lions 2 verslaat BFC in derby

In de eredivisie handbal hebben de mannen van Lions 2 de derby bij BFC winnend afgesloten.
In Beek versloeg de jonge garde uit Sittard-Geleen, Smezo/BFC met 30-23.

Kleine achterstand

?Na een kleine achterstand in de beginfase kwam thuisploeg BFC op voorsprong (7-5). Vervolgens maakte OCI-Lions 2 eerst gelijk (7-7) om daarna opnieuw op voorsprong te komen (7-9). De gasten leidden bij rust met 14-9.
In de tweede helft werd dat, mede door goed keeperswerk van Mark Leckebusch, niet meer uit handen gegeven.

Ranglijst

Lions 2 heeft nu na 15 wedstrijden - evenals BFC - 15 punten.

Handbal Venlo

Het andere Limburgse eredivisieteam kwam zaterdagavond ook in actie. Cabooter HandbaL Venlo ging op bezoek in Waalwijk, waar Tachos na rust de betere ploeg bleek. Eindstand 37-26.

Bevo 2

?Ook Herpertz/Bevo 2 moest zijn meerdere erkennen in de gastheren. DFS/Arnhem (derde in de stand) won na een 17-9 voorsprong bij rust, met 31-22. De Panningse talenten staan na 15 wedstrijden op de achtste plek met 12 punten.