De Mos: 'Perr Schuurs voegt niets toe aan Ajax'

© Twitter / Ajax
Voormalig Ajax-trainer Aad de Mos snapt niets van de transfer van Perr Schuurs naar Ajax.
Volgens de voetbalanalist is de verdediger uit Nieuwstadt geen versterking voor de kwakkelende recordkampioen. "Er lopen bij Ajax betere verdedigers in de jeugd dan Schuurs. Dat hij nu bij Fortuna goed presteert zegt niet zoveel."

PSV

Schuurs werd afgelopen winter al vastgelegd door de Amsterdammers. Ook PSV zou in de markt zijn geweest voor de centrumverdediger. Pas komende zomer maakt hij de overstap naar de hoofdstad.

Vormdip

Na zijn veelbesproken transfer verkeerde hij in een vormdip. De speler is al druk bezig met zijn overstap naar de randstad. "Dit mag geen excuus zijn voor mindere wedstrijden, want de focus ligt op Fortuna. Maar onbewust gebeurt het toch", zo bekende hij eerder tegen De Limburger.

Woonruimte

Schuurs werd al regelmatig gespot bij thuiswedstrijden van Ajax. "Ik ben natuurlijk tussendoor al bezig met mijn overstap naar Ajax. Er komt veel bij kijken, woonruimte regelen bijvoorbeeld", zegt hij in de krant.
Met Fortuna speelt Schuurs maandagavond de inhaalwedstrijd tegen rivaal MVV. Die wedstrijd is live te volgen op L1 radio.