Briels onzeker bij Fortuna voor derby met MVV

Fortuna-speler Jordie Briels. © MGL/Peter van Ninhuys
Voor Fortuna Sittard is het maandagavond in de derby tegen MVV aanhaken of afhaken. De Sittardenaren moeten winnen om de perspectieven op play offs in leven te houden.
Een overwinning verkleint de afstand tot de Maastrichtenaren tot twee punten en daar trekt trainer Ben van Dael zich aan op. "Win je, dan doe je weer volop mee en daar geloven we ook in."

Zinnen verzetten

De dramatische slotfase tegen Jong Ajax hakte er bij Fortuna volgens Van Dael behoorlijk in. Fortuna ging tot in blessuretijd aan de leiding, maar stapte uiteindelijk toch met een nederlaag van het veld.
"Dat heeft even tijd nodig gehad kan ik je vertellen. Maar donderdag hebben we een teamuitje gehad en daar hebben we de zinnen kunnen verzetten. Er zijn nog twaalf punten te verdienen en daar willen we er zoveel mogelijk van pakken. We kijken van wedstrijd naar wedstrijd, te beginnen maandagavond tegen MVV."

Jordie Briels

Bij Fortuna is het meespelen van Jordie Briels nog onzeker. De middenvelder viel tegen Jong Ajax uit met een hamstringblessure en is twijfelachtig voor de derby tegen MVV. Verder is iedereen fit.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!