Spaanse globetrotter gaat meetrainen bij MVV

© Jack Kochanowski/ANP
MVV verwelkomt vanaf donderdag een proefspeler op het trainingsveld. Het gaat om de 33-jarige aanvaller Daniel Segovia.
De Spanjaard, die bij een indrukwekkende lijst buitenlandse clubs onder contract stond, is momenteel transfervrij. Hij mag zich nu gaan bewijzen bij de technische staf van MVV.

India

?Segovia speelde in het afgelopen halve seizoen in dienst van het Indiase Bengaluru FC. In de twaalf jaar daarvoor verdiende hij zijn geld bij elf verschillende werkgevers.

Azerbeidzjan

Tot zijn ex-werkgevers behoren onder meer relatief bekende clubs als Rayo Vallecano, Real Zaragoza en Olympique Marseille, maar dus ook het Indiase Belanguru en topclub Neftchi Bakoe uit Azerbeidzjan. Tussendoor stond hij nog onder contract bij verschillende clubs uit Oostenrijk.

Scorend vermogen

?Uit de statistieken blijkt dat de spits over het door MVV gewenste scorend vermogen beschikt. In 207 officiële duels was de spits namelijk 81 keer trefzeker. Bovendien tekende hij voor 19 assists.

Versterking

MVV kan versterking in de punt van de aanval goed gebruiken. Na het vertrek van Atilla Yildirim en Marvin Ogunjimi is de spoeling op die positie uiterst dun voor coach Ron Elsen. Daarnaast zit de club in de maag met aanvaller Jonathan Okita, die zich volgens MVV 'professioneler moet opstellen'.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!