MVV verplettert amateurclub SC Jekerdal

Koen Kostons was 5 keer trefzeker tegen Jekerdal. © PubliciteitsVisie/Frank Kerbusch
MVV Maastricht heeft dinsdagavond de eerste oefenwedstrijd tegen de Maastrichtse amateurclub SC Jekerdal gespeeld.
Het was geen moeilijke wedstrijd voor de mannen van MVV. Op de grasmat van Jekerdal werd het 2-11 voor MVV.

Fout

In het begin van de wedstrijd gingen de twee ploegen nog gelijk op. Na een fout van Smylek scoorde SC Jekerdal het eerste doelpunt. De Maastrichtse ploegen gingen met gelijkspel de rust in. In de tweede helft kwam MVV ijzersterk terug.

Vijf doelpunten

Koen Kostons scoorde vijf doelpunten, Dean Koolhof maakte drie goals, twee doelpunten kwamen op naam van Jari Vandeputte en één op naam van Tuur Houben.

Leroy Labylle

Grote afwezige bij MVV was Leroy Labylle. De verdediger staat in de belangstelling van diverse clubs, zo liet MVV-directeur Paul Penders weten. "Als die gesprekken goed verlopen, dan zal Labylle de club verlaten." Een van die clubs die aast op de verdediger zou VVV-Venlo zijn.

Gijzen

Dyon Gijzen heeft de club verlaten. De aanvallende middenvelder verruilt MVV voor De Treffers.