'Ook straf leden Centrum Boys na gestaakte wedstrijd'

© Istock
Niet alleen de Sittardse amateurclub Centrum Boys is gestraft door de KNVB na de ongeregeldheden van vorig november rond de wedstrijd SHH en Centrum Boys. Ook vier betrokken personen worden gestraft.
Dit laat De Limburger weten. De club kreeg een boete opgelegd van 300 euro en er werden drie punten in mindering gebracht.

Bedreigd

De KNVB startte vorig jaar al een onderzoek naar de uit de hand gelopen wedstrijd tussen SHH en Centrum Boys. De arbiter staakte de wedstrijd nadat hij werd bedreigd. Volgens de krant gaat het om de trainer, een staflid, een speler en de sponsor van de Sittardse club die alsnog gestraft worden. Het zou gaan om straffen als een schorsing van zes maanden tot ontzegging van toegang tot het sportpark gedurende het lopende seizoen.

Overleg

Aan de Limburger heeft bestuurslid Jos Schmetz laten weten dat niemand reageert totdat er intern overleg is geweest. Een woordvoerder van de KNVB laat aan de krant weten dat ze tot en met maandag hebben om in beroep te gaan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!