Mmaee volgende blessuregeval bij MVV

© PubliciteitVisie
MVV-verdediger Sammy Mmaee is donderdag geblesseerd geraakt tijdens de training en mist de wedstrijd van vrijdag tegen RKC Waalwijk.
Dat laat de Maastrichtse club weten op haar website.

Enkel

?Mmaee kwam bij een kopduel verkeerd neer op zijn enkel. Hij moest hinkend van het veld af, ondersteund door twee collega's. Hoe ernstig zijn blessure precies is, is nog niet bekend. Het competitieduel tegen RKC komt in ieder geval te vroeg voor de Belgisch jeugdinternational.

Blessuregolf

De blessure van Mmaee is de zoveelste tegenvaller voor coach Ron Elsen. Zondag viel spits Marvin Ogunjimi al geblesseerd uit. Christophe Janssens is nog aan het bijkomen van een voetbreuk, Pieter Nys heeft een blessure onder de knie en de hamstring van Shermaine Martina zorgt ervoor dat hij nog uit de running is. Aanvoerder Ricardo Ippel kampt nog altijd met een bilblessure.

Jonge spelers

?Elsen weet niet waar hij de oorzaak van al die kwetsuren moet zoeken."We kunnen er de vinger maar niet op leggen waar deze blessures plotseling allemaal vandaan komen. Nu de blessure van Mmaee er nog eens bovenop komt, betekent het dat er nog meer jonge spelers in het veld zullen komen."