Fortuna mist drie krachten voor wedstrijd tegen VVV

Trainer Ben van Dael (Fortuna Sittard). © Jack Kochanowski
Het seizoen mag er dan opzitten voor Fortuna Sittard, er staan wel nog drie wedstrijden op de rol. Te beginnen vrijdagavond in De Koel tegen VVV (20.00 uur).
De Sittardaren zijn gehavend uit de derby tegen MVV gekomen. Roel Janssen, Jordie Briels en Nayib Lagouireh ontbreken volgens trainer Ben van Dael in Venlo.

Probleem

"Dan krijgen weer andere jongens de kans hè, zo simpel is het." Van Dael wil koste wat het kost het voetbaljaar goed afsluiten. "Dat eis ik van iedereen. Iemand die het laat lopen krijgt met mij een probleem. Er zijn er genoeg die nog een nieuw contract willen verdienen. Bij Fortuna of wellicht ergens anders."

Moeilijke pot

Voor Van Dael is het treffen met VVV bovendien een bijzondere wedstrijd. "Ik wil nog steeds elke wedstrijd winnen. Een aantal spelers bij ons hebben een verleden bij VVV, dus voor hen is het belangrijk iets te laten zien. Natuurlijk heb ik er zelf ook iets langer dan vijftien jaar gezeten. Het zal een moeilijk pot worden, maar gaan gewoon voor een goed resultaat."
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!