Maassen tevreden met resultaat Ronde van Drenthe

Frans Maassen is tevreden met de prestatie van zijn ploeg in de Ronde van Drenthe.
De favoriet van het teamLottoNL-Jumbo Bert-Jan Lindeman, eindigde als tweede.

Teunissen

De eendaagse wedstrijd zaterdag in het noordoosten van Nederland ging over een aantal Drentse kasseistroken en werd gewonnen door de Belgische renner Edward Theuns van Topsport Vlaanderen-Baloise. Mike Teunissen uit Ysselsteyn (ook LottoNL-Jumbo) eindigde in een grote groep achtervolgers als 11e op 14 sec. Bram Nolten van Parkhotel Valkenburg eindigde als 38e. De Gelener finishte op 43sec. Ploeggenoot Bob Schoonbroodt uit Hoensbroek reed de koers niet uit. Ook dat team komt zondag aan de start bij Dwars door Drenthe.

Kan gebeuren

Ploeggenoot Brian Bulgac moest op de laatste kasseistrook een wiel afgestaan aan Lindeman, die zelf het beslissende moment in de koers goed aanvoelde. "Natuurlijk win je het liefst, maar we zijn dit seizoen ook nog niet zo vaak tweede geworden", zei ploegleider Maassen. "Dat een ander sneller is in de sprint, kan gebeuren. Ik ben in ieder geval heel tevreden met de manier waarop er gekoerst is."
Zondag krijgt het team van de Haelense ploegleider een nieuwe kans als Dwars door Drenthe op het programma staat.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!