MVV wint oefenduel tegen Eindhoven

Koen Kostons (MVV). © Jack Kochanowski
MVV heeft vrijdag in stadion De Geusselt een oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven met 4-0 gewonnen.
Het duel was een voorbereiding op de play-offs, waarin MVV in de halve finale tegen SC Cambuur speelt.

Geschorst

MVV startte met Shermaine Martina in plaats van Nick Kuipers. Die laatste is in het tweeluik met Cambuur geschorst. Na rust kwam de MVV-aanvoerder wel in actie.

Gewisseld

Trainer Ron Elsen had het hele team gewisseld voor de tweede helft, inclusief doelman Smylek. MVV leidde toen met 1-0, Luis Pedro had de score in de 40e minuut geopend. In de 53e minuut scoorde Koen Kostons op aangeven van Thomas Verheydt 2-0.
Nauwelijks vijf minuten later scoorde Dyon Gijzen, na een assist van Kelechi Nwakali. Een kwartier voor tijd bracht Koen Kostons de eindstand op het scorebord: 4-0.