© Roger Moonen/Moonen Movies
VV Caesar uit Beek heeft zondagmiddag de periodetitel gepakt.
Na een zwaarbevochten gelijkspel tegen GSV '28 uit Genhout mochten de Beekenaren feest vieren.

Beekse derby

Bij winst was Caesar zeker van de periodetitel, maar na 20 minuten keek de thuisploeg al tegen een 0-2 achterstand aan. Nog voor rust trok Caesar de stand gelijk. In de tweede helft kwam Caesar voor het eerst op voorsprong. Maar GSV toonde veerkracht en maakte gelijk en bepaalde de eindstand: 3-3.

Concurrent

Caesar ging alsnog met de periodetitel aan de haal omdat concurrent Veritas punten verspeelde.

Amateurvoetbal

1Limburg werkt samen met cameraman én liefhebber van amateurvoetbal Roger Moonen. Hij bezoekt wekelijks wedstrijden in Limburg. De samenvattingen en hoogtepunten plaatst hij op zijn YouTube-kanaal.
Meer amateurvoetbal? Kijk dan op onze voetbalpagina voor alle uitslagen.